Magasinering

När du behöver en stressfri och kostnadseffektiv förvaringslösning, är det dags att tänka utanför boxen och inte välja de vanliga, obekväma, besvärliga och kostsamma stationära förvaringsanläggningarna och i stället välja vårt revolutionerande och innovativa koncept, Smartbox.

Vad är Smartbox? Först och främst så är det ett mobilt förråd som kommer till dig, till din dörr! Smartbox är en lättanvänd mobil lagringslösning som gör det enkelt och säkert att magasinera och flytta dina värdefulla ägodelar.

Hur fungerar det? Det är enkelt! Smartbox levereras direkt till ditt hem eller kontor. Du har 8 timmar att packa och låsa din Smartbox. Sedan återvänder vi för att hämta upp din din enhet och ta den till någon av våra välbevakade och säkra lagringsanläggningar.

Ditt bohag och din saker lämnar aldrig SmartBoxen och förblir så som du packade dem från början!

Smartbox är en supersmidig magasineringsösning som rättar sig efter ditt schema, inte vårt. Vi är redo att leverera 7 dagar i veckan.

Varje Smartbox levereras till dig i ett låsbart specialbyggt släp som håller i alla väder.
För att underlätta lastning och lossning, är Smartbox golvet bara 40 centimeter över marken. Du kan använda dina egna flyttlådor och filtar.

En Smartbox är den idealiska magasineringslösning för både kort- eller långsiktig förvaring . Använd den när du renoverar ditt hem, flyttar, till ett nytt hus eller förvara ditt bohag när du reser utomlands. Eller använd oss på Smartbox för långtidsförvaring för växande företag eller för att ta bort skräp från ditt hem.

Smartbox kommer direkt till din dörr någonstans i Stockholm, Göteborg- eller Malmöregionen. Upphämtning och leverans av din Smartbox kostar 599kr inom Malmö och Göteborg med omnejd och 699kr inom Stockholm med omnejd. Framför allt har Smartbox utformats med dig i åtanke för att att ge dig en bekväm, trygg, stressfri och kostnadseffektiv lösning för din flytt och dina magasineringsbehov.Gå tillbaka