Koncept

Unikt koncept för magasinering Göteborg

Vi levererar er magasineringmodul till önskad adress, ni packar den i lugn och ro och när ni är klara så ringer ni oss så hämtar vi upp ert bohag för magasinering. När ni sen vill få tillbaka er SmartBox så kör vi ut den till er, ni tömmer den och vi hämtar upp den tomma modulen.

Vårt mobila magasineringskoncept gör att du sparar både tid och pengar.När man flyttar eller av någon annan anledning behöver frigöra plats under en period, kan magasinering i Göteborg vara lösningen på problemet. Det finns en rad fördelar med att hyra utrymme för magasinering i Göteborg och den största är kanske att man, för en låg kostnad, får en säker och trygg förvaring av sitt bohag och sparar både tid och pengar med vår magasineringslösning.

Vi på SmartBox prioriterar priser och trygghet. Vi matchar våra konkurrenters priser och har försett våra magasin med både larm och övervakningskameror.

Spara tid och pengar!

Med vår magasineringtjänst sparar du både tid och pengar. Du slipper hyra släp och skaffa bil med dragkrok. Du lastar bara en gång. Och använder du dig av flyttkillar så slipper ni betala dem för dubbel arbete.

Ta del av våra magasineringstjänster

På SmartBox kan du som kund ta del av såväl korttids- som långtidsmagasinering. Vår magasineringstjänst kan användas till att fylla många funktioner; allt ifrån komplement till privata förvaringsenheter till ett extra garage för motorcykel, däck eller liknande över vintern.

Många företag använder sig av SmartBox magasinering som alternativ till den sedvanliga, och snäppet dyrare, lagerlokalen. Vi kan givetvis erbjuda dig flyttkillar med mycket erfarenhet av att packa våra magasineringsmoduler. De hjälper er att optimera utrymmet i er förvaringsmodul och även hjälper er med tunga lyft.Gå tillbaka